Vestigis del Modernisme

El Museu Abelló presenta l’exposició “Vestigis del Modernisme”. L’exposició, comissariada per Teresa-M. Sala, presenta els escenaris de la vida domèstica que configuren un aparador d’interioritats desvetllades; allà on es pot descobrir el llenguatge de les coses petites. Les obres exposades són majoritariament objectes decoratius i escultures de petit format de metall, ceràmica i vidre; a més, tambè es poden veure alguns extraordinaris exemples de mobiliari, com els de les cases Busquets i Thonet. Curiosament hem col·laborat en aquesta exposició deixant en prèstec un lligador de Joan Busquets, podeu veure aquesta exposició fins el 8 de desembre de 2013. Més informació, al web del Museu Abelló

A més, el Museu Abelló ha penjat el catàleg de l’exposició gratuïtament, que podeu veure en aquest enllaç.

Joan Busquets. Lligador/pentinador. Cap al 1901
Joan Busquets. Lligador/pentinador. Cap al 1901

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: